0

Cukrowicz Nachbaur

W HOUSE . Bezau

Cukrowicz Nachbaur . W HOUSE . Bezau  (1)

Cukrowicz Nachbaur architekten . photos: © Hanspeter Schiess

The design of the new residential house responds to the heterogeneous surrounding with a compact two-storey volume. The horizontal structure of the facades and the slope of the roof is corresponding to the rural building tradition of the region. The building´s construction as well as all interior and exterior surfaces are designed to be made from untreated local timber. A one-storey secundary structure defines privacy by a courtyard-like situation.
_

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>