0

Pezo von Ellrichshausen

Echo Pavilion

© Mauro Vento

Pezo von Ellrichshausen . + MOSCA PARTNERS

First images by Instagram users of installation Echo, designed by Pezo von Ellrichshausen for The Litta Variations / Opus 5 in the Main Courtyard of Palazzo Litta.
_

 

Echo is a mysterious object that repeats and feeds on its surroundings in an endless dialogue between interior and exterior, between nature and architecture. The mirrored surface reflects the surrounding courtyard of the building in its two levels, the baroque colonnade and the two upper orders.

Within itself, Echo instead defines the space standing above it: the sky, natural element, isolated from the context of the city and its architecture. The result of the exploration is a vision of architecture intended as a shared experience, aggregating but at the same time reflective; the surrounding environment is strongly contextualized in a reality within and around the buildings.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>