0

juri troy

L-house . Purkersdorf

juri troy . L-house .  Purkersdorf afasia (1)

juri troy architects

The corner property located on a southern slope above the village of Purkersdorf offers a wonderful view of the Vienna Woods.

 

The upper floor was built in timber construction and completely covered with white fir. It encloses a courtyard with terrace and natural pool on the hillside and opens to the south over a spacious loggia.

The sleeping areas are located in the massive part on the slope side and also have a covered terrace with garden access. The building is heated by a heat pump. In addition to renewable raw materials, numerous recycled materials were used.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>