0

Fran Silvestre

FABABU HOUSE . EL BOSQUE

FRAN SILVESTRE . FABABU HOUSE . EL BOSQUE (1)

FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS

A plot with steep slopes and rocky terrain are the starting point to plan the project.
The building emerges from the terrain forming three volumes that blend together, adapting to the topography of the place.
The hollows of the different pieces are born from the edges of each of the volumes interlacing one another and generating a system of holes that allows solving all the windows of the project.
This system produces shadows that give depth to the façade, making it possible to perceive from the exterior a mass, compact element, as if it were a rock, and from the inside the geometry of the holes and the terraces of each one of them. it helps to maximize the vision of the environment, but always without having visuals between the different rooms. Continue reading Fran Silvestre

0

FRAN SILVESTRE

GUEST PAVILION . VALENCIA

FRAN SILVESTRE . GUEST PAVILION . VALENCIA (1)

FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS . photos: © FG+SG | architectural photography . video: © ALFONSO CALZA

The project with a surface area of around 70 square meters is a guest pavilion that functions as an autonomous architecture conceived as an extension of a project that we had developed in the studio. The human scale of the pavilion makes it a comfortable space where to experience living in a garden. Continue reading FRAN SILVESTRE

0

Fran Silvestre

HOUSE BETWEEN THE PINE FOREST . PATERNA

Fran Silvestre . HOUSE BETWEEN THE PINE FOREST . PATERNA (1)

Fran Silvestre Arquitectos . photos: © FG +SG – Fotografia de Arquitectura . © Fran Silvestre Arquitectos (Models)

Twenty-one plateaus and seven volumes tell the story of this house. The aim of the project is to give a new and even identity to a house belonging to the same family for several generations. The original house formed by the aggregation of different interventions at different times, with different construction systems. Each of the rooms in the house describes a moment in life of this family story. Thus it was essential to maintain the structure, spaces, uses, garden and memories, presenting them in a new way. Continue reading Fran Silvestre