0

Al-Jawad Pike

Elsley Road . London

Al-Jawad Pike . Elsley Road . London afasia (1)

Al-Jawad Pike

The project is for a new extension to a Victorian terraced house within the Shaftesbury Park Estate Conservation area of Wandsworth, London. The project involved a complete overhaul of the existing house, replacing the ground floor kitchen outrigger with a new light filled kitchen, reconfigured 1st floor and the addition of a new loft bedroom.

 

Externally, the new ground floor extension was formed with large pigmented concrete panels assembled in a column and beam arrangement with a tapering silhouette. The external patio area was tonally matched to the earthy red concrete and arranged to create a formal expression that provides continuity from ground to building.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>