0

Front Office Tokyo

Azabu Flat . Tokyo

Front Office Tokyo . Azabu Flat . Tokyo afasia (1)

Front Office Tokyo . photos: © Toshiyuki Yano

The essence of the Japanese market for collective housing is to make as many rooms as possible, sub-dividing already limited space until every family member will have their room. A degree of privacy is obtained by sacrificing space for actual communal life, while even more space is lost to create connecting hallways. Here the walls are all removed, creating a single family room and a large single bedroon that can be subdivided by large mobile wardrobes.
_

 

120 m2 renovation, Azabu, Tokyo
Christopher Sjoberg, Koen Klinkers, Will Galloway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>