0

ETB

Teresa . Treviso

ETB . Teresa . Treviso afasia (6)

ETB studio

A private garden connected to the outside by two visual axes. A long wall of protection, memory of the stone and brick fences of the historic villas of Treviso. The “gelosia”, like in the barns, of the near countryside. A place intentionally isolated and protected from the world where be able to think about art. A quiet space from where to observe the changing of the time and the passing of seasons.
_

 

Project team : Alessandro Tessari, Matteo Bandiera, Nicola Di Pietro
Project: Dance and Music Center. Treviso, Italy
Status: Private commission. Ongoing
Date: 12.2015 – …
Client: Private

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>