0

Ryuji Fujimura

Facility for Ecology Education . Saitama

Ryuji Fujimura . Facility for Ecology Education . Saitama afasia (1)

Ryuji Fujimura Architects . photos: © Takumi Ota

This is a facility for ecology education built within a mega-solar power plant located at an old factory site on the corner of a residential neighborhood of suburban Tokyo.
During the design process, motifs such as “Station”, “Church” and “Alley” were generated at public meetings, and were integrated at the end.
_

 

Location:Saitama,Japan
Completion:March,2014
Program:Environmental Education Facility
Structure:W
Number of Stories:1 story
Maximum Height:6,560mm
Site Area:499.00㎡
Footprint:127.82㎡
Total Floor Area:127.82㎡

Photo: Takumi Ota, Dep. of Architecture, Toyo Univ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>