0

Luca Selva

House H . Riehen

Luca Selva . House H . Riehen (1)

Luca Selva Architekten . photos: © Yohan Zerdoun

The residential building is set on a northern slope in Riehen with a stunning view. The floorplan broaches the issue of the spiralling spatial continuum, focussing on the attractive polymorphic central stair. The unusual floorplan manifests itself in the staggered position of the windows in the facade that break up and enrich the building’s compact volume. The dominant color both on the inside and the outside is white and the slightly irregular structure of the facade’s surface gives the building a more massive appearance.
_

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>