0

BERREL BERREL KRÄUTLER

Life Science Building . Lausanne

BERREL BERREL KRÄUTLER . Life Science Building . Lausanne (1)

BERREL BERREL KRÄUTLER

The project “Nexus“ places itself in the heart of the campus between the EPFL and the UNIL. It serves as a new central hub that connects all the surrounding building with the help of a new bridge.The ground floor is completely pubic and open. An arching concrete ceiling creates a generous atmosphere. The Restaurant, the shop, the foyer and the public entrances are found here. The upper floor are very functional and in contrast to the playful ground floor. The facade is made of deep concrete panels that serve as sun protection and gives the building a homogenous appearance while offering the maximal transparency.
_

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>