0

CRÜ

Flat refurbishment in Sants . Barcelona

RÄS . Flat refurbishment in Sants . Barcelona  (1)

CRÜ studio . photos: © Adrià Goula

After getting rid of the existing partitions, we built up a freestanding box that acts as a filter between the daytime and the night-time zones and in which the kitchen, wet rooms and storage are fit together. The box allows the reading of the space as a whole, while has the ability to segregate it.
_

RÄS studio
Joan Astallé, Clàudia Raurell i Marc Peiró
Barcelona, 2016
58 m2
Col·laboradors:
GRUPO UZ S.C.P. / constructora
MUR i LÓPEZ S.L. / fusteria
PRIMCOLOR S.C.P. / pintura
I-MES / instal·lacions

Després d’alliberar tota la planta de les particions existents, s’aixeca una caixa exempta en 5 de les seves cares que suposa el filtre entre la zona de dia i la zona de nit i on s’encaixa el programa humit i l’espai d’emmagatzematge de la casa. La caixa permet una lectura contínua de l’espai interior, al mateix temps que té la capacitat de segregar-lo.