0

112 Luca Selva Architekten

2semesters 150entradas 150posts 2semestres

Puzzle | Apartments in Gellertpark . Basel

Luca Selva Architekten . Puzzle  Apartments in Gellertpark . Basel (1)

Luca Selva Architekten . photos: © Yohan Zerdoun

 

The building takes its shape from the placement in the center of a park-like plot. This setting creates very specific floorplans with an immediate reference to the outdoors that is staged by the circumferential balconies. The orthogonal internal organization of the floorplans very much contrast with the organic external form. This tension provides a spatial and atmospherical value for the building.

Study residential building, Gellertstrasse, Basel
Client: private
Study Commission: 2011, 1st price
Execution: 2012-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>