0

Savioz Fabrizzi

the box | mobile wine bar

savioz fabrizzi . the box  mobile wine bar (1)

savioz fabrizzi architectes

The box is a kiosk for promoting wines from the cellars of les fils de charles favre. It is designed so that one shipping container is placed above another, creating a 6-metre wine bar at ground level and a 12-metre terrace with panoramic views on the upper level. A cantilever system is used to create a covered terrace adjacent to the bar.
_

 

client :
les fils de charles favre, sion
collaborator :
etienne gilloz
programme :
shipping containers converted into a wine bar
dates :
planning and implemantation 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>