0

Bakker Blanc

Maison Boris . Savièse

Bakker Blanc . Maison Boris . Savièse  (5)

Bakker Blanc . Photos: © bakker et blanc

Little house for a graphic designer situated in the vineyards above Sion in the Valey. We set the house on a big foot parallel to the vine planting geometry, however, the vector of the majestic view in the direction of the Rhône was slightly another perspective. This is the reason why one side is cut with a ‘corrective angle’, producing a little complexity and impulse for decisions in the organisation of the plan and section. The terrace seems to be the only imprint on the precious “terroir” and gives the image of the construction something temporary. It could be that the house hops like a rabbit further on…
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>