0

Titus Bernhard

HOLIDAY HOUSE . GARGNANO

Casa Hglmaier

Titus Bernhard Architekten . photos: © hiepler, brunier . + divisare

On a steep slope about 300 meters above the west shore of Lake Garda, in the park-like outdoor area with a view of the lake, the ground area of ​​an old rustico Guest quarters So in order to obtain a building permission, the ancillary are under the ground and thus do not appear as part of the building volume. A spectacular infinity pool follows the contours. The rustico and the “limonaia” are rebuilt with traditional dry stone walls, but double with a cavity, and therefore retain an explicitly rough, haptic character. The ensemble conveys a warm, distinguished, rustic atmosphere. Landscape and building, nature and artefact: a symbiosis to feel at home in.
_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>